Poftă bună cu Gina Bradea Pui Umplut Sau Toba De Pasare
Poftă bună cu Gina Bradea: Pui Umplut Sau Toba De Pasare
11 Mar, 2016 00:00
ZIUA de Constanta
4489
Marime text
Pui umplut sau toba de pasare este o reteta aparte, savuroasa si aspectuoasa. E pielea puiului(orice fel de pasare), umpluta cu organe si carne de pasare, condimentate, usturoiate, ca la toba.
E o reteta simpla, nu e greu de facut, dar necesita putina atentie, in special cand se scoate pielea puiului. Am facut si video, asa ca veti avea totul extrem de amanuntit.
Durata Preg.:
Durata gatit:
Total:
Ingrediente
E o reteta simpla, nu e greu de facut, dar necesita putina atentie, in special cand se scoate pielea puiului. Am facut si video, asa ca veti avea totul extrem de amanuntit.
Durata Preg.:
Durata gatit:
Total:
Ingrediente
- -2 pui cu organe(sau 500 g ficat separat)
- Condimente pentru fiecare 1 kg de carne:
- -20 g sare
- -4 g piper
- -2 g cimbru
- -1 g ardei iute(optional)
- -usturoi dupa gust, merg cam 4-5 catei la kg de carne....sau mai mult :)
- Pentru supa:
- -2 cepe
- -2 morcovi
- -1 bucata de telina
- -2 foi dafin
- -1 ligurita boabe de piper
- -1 lingurita ienibahar
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii