Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
19:07 22 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poftă bună cu Gina Bradea Pui Umplut Sau Toba De Pasare

ro

11 Mar, 2016 00:00 4489 Marime text
Pui umplut sau toba de pasare este o reteta aparte, savuroasa si aspectuoasa. E pielea puiului(orice fel de pasare), umpluta cu organe si carne de pasare, condimentate, usturoiate, ca la toba.

E o reteta simpla, nu e greu de facut, dar necesita putina atentie, in special cand se scoate pielea puiului. Am facut si video, asa ca veti avea totul extrem de amanuntit.

Durata Preg.: 
Durata gatit: 
Total: 

Ingrediente
  • -2 pui cu organe(sau 500 g ficat separat)
  • Condimente pentru fiecare 1 kg de carne:
  • -20 g sare
  • -4 g piper
  • -2 g cimbru
  • -1 g ardei iute(optional)
  • -usturoi dupa gust, merg cam 4-5 catei la kg de carne....sau mai mult :)
  • Pentru supa:
  • -2 cepe
  • -2 morcovi
  • -1 bucata de telina
  • -2 foi dafin
  • -1 ligurita boabe de piper
  • -1 lingurita ienibahar
Cum se prepară Puiul umplut sau toba de pasare găsiţi pe pofta-buna.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii