Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
03:53 25 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poftă bună cu Gina Bradea Tartă cu brânză, leurdă şi sparanghel

ro

20 May, 2016 00:00 4073 Marime text

 
Durată pregătire: 15 minute
Durată de gătit: 30 minute
Total: 45 minute
 
Tarta sau plăcintă cu brânză, leurdă (sau usturoi verde) şi sparanghel, este o reţetă de primăvară, extrem de simplă. Este foarte gustoasă, se poate servi la orice masă, poate fi un mic dejun sau o gustare grozavă, prânz sau cină..fără probleme.
 
Ce ne trebuie pentru reţeta de Tartă cu brânză, leurdă şi sparanghel:
 
Ingrediente:
  • 1 pachet aluat de foietaj – 300 g
  • 1 legătură sparanghel – 500 g
  • 7 ouă
  • 400 g brânză telemea, caş, brânză proaspătă sau urdă
  • sare doar dacă brânza nu e sărată
  • un praf de piper
  • 1 fir de usturoi verde sau câteva frunze de leurdă (opţional, doar primăvara)
 
Cum se face reţeta de Tartă cu brânză, leurdă şi sparanghel găsiţi aici
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii