Poftă bună cu Gina Bradea Tartă cu brânză, leurdă şi sparanghel
Poftă bună cu Gina Bradea: Tartă cu brânză, leurdă şi sparanghel
20 May, 2016 00:00
ZIUA de Constanta
4099
Marime text



Durată pregătire: 15 minute
Durată de gătit: 30 minute
Total: 45 minute
Tarta sau plăcintă cu brânză, leurdă (sau usturoi verde) şi sparanghel, este o reţetă de primăvară, extrem de simplă. Este foarte gustoasă, se poate servi la orice masă, poate fi un mic dejun sau o gustare grozavă, prânz sau cină..fără probleme.
Ce ne trebuie pentru reţeta de Tartă cu brânză, leurdă şi sparanghel:
Ingrediente:
- 1 pachet aluat de foietaj – 300 g
- 1 legătură sparanghel – 500 g
- 7 ouă
- 400 g brânză telemea, caş, brânză proaspătă sau urdă
- sare doar dacă brânza nu e sărată
- un praf de piper
- 1 fir de usturoi verde sau câteva frunze de leurdă (opţional, doar primăvara)
Cum se face reţeta de Tartă cu brânză, leurdă şi sparanghel găsiţi aici
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii