Poftă bună cu Gina Bradea Tartă curcubeu cu vinete, dovlecei, morcov şi brânză
Poftă bună cu Gina Bradea: Tartă curcubeu cu vinete, dovlecei, morcov şi brânză
05 Jul, 2016 00:00
ZIUA de Constanta
5249
Marime text



Tartă curcubeu cu vinete, dovlecei, morcov şi brânză, este un aperitiv de mare senzaţie, arată într-un mare fel şi încântă cu siguranţă ochii şi papilele gustative oricui. Reţeta nu este complicată sau scumpă, e nevoie doar de răbdare şi îndemânare.
Durată pregătire: 1 oră
Durată gătit: 45 minute
Total: 1 oră şi 45 minute
Ce ne trebuie pentru reţeta de Tartă curcubeu cu vinete, dovlecei, morcov şi brânză.
Ingrediente:
- 1 foaie de aluat foietaj de 270 g;
- 2 morcovi grosuţi;
- 1 vânătă subţire;
- 2-3 dovlecei subţiri, fragezi;
- 250 g brânză proaspătă sau urdă (ricotta);
- 2 ouă;
- jumătate de ceapă mică sau o ceapă verde;
- sare;
- piper.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii