Prăjitură Linzer cu nucă
Prăjitură Linzer cu nucă
29 Mar, 2017 08:05
ZIUA de Constanta
8759
Marime text



Prajitura Liinzer cu nuca este o prajitura de origine austriaca, pe care v-o recomand cu mare drag!
Ingrediente pentru Prajitura Liinzer
Foaie de aluat fraged
Ingrediente- 250 grame faina
- 140 grame unt 80% grasime (un unt cu un raport rezonabil pret/calitate este acesta)
- 60 grame zahar pudra
- Coaja de la o lamaie
- Un praf de sare
- 1 galbenus
- 3 linguri smantana lichida dulce

Blat cu nuca
Ingrediente- 4 oua + 1 albus
- 180 grame zahar tos
- 200 grame nuca macinata
- Un praf de sare
- Esenta de rom dupa gust
- 200 grame gem acrisor (caise, prune, fructe de padure)
Glazura de ciocolata
Ingrediente- 100 grame ciocolata amaruie
- 1 ½ lingura ulei
Modul de preparare îl puteţi găsi pe alinacuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii