Preparate Culinare by Poliana Andive la gratar cu otet balsamic si rozmarin
Preparate Culinare by Poliana: Andive la gratar cu otet balsamic si rozmarin
08 Nov, 2014 00:00
ZIUA de Constanta
2949
Marime text
Nu prea exista cale de mijloc. Desi intru in prima categorie, a celor care iubesc andivele (si varza de Bruxelles sunt convinsa ca, gatite in acest fel, oricine le poate manca. Rozmarinul si usturoiul infuzate intr-un ulei de masline de buna calitate si accentele dulci- acrisoare ale otetului balsamic isi fac treaba foarte bine, estompand gustul amarui al andivelor (care oricum se mai estompeaza si prin procesarea termica). Astfel, in aceasta salata calda andivele au un gust dulceag si se potrivesc de minune ca garnitura la friptura
Ingrediente (2 portii)
andive 3 bucatirozmarin proaspat 2 crengute
ulei de masline extravirgin 4 linguri
otet balsamic 2 linguri
usturoi 1 catel
sare 1/4 ligurita
piper 1/4 lingurita
Reţeta completă o găsiţi pe www.preparate-culinare.ro/salate/98-andive-la-gratar-cu-otet-balsamic-si-rozmarin
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii