Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:42 23 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preparate culinare by Poliana Tagliatelle cu sofran si creveti

ro

12 Nov, 2014 00:00 3064 Marime text
Deja imi cunoasteti pasiunea pentru paste proaspete (in special tagliatelle), pe care incerc sa le combin cu diverse sosuri. Cat mai gustoase si mai rapid de facut. Asa ca, in timp ce fierbeti pastele, nu e nimic mai usor de preparat decat un sos cremos si fin cu sofran, in care aruncati
cativa creveti. Pentru ca asta inseamna pastele pana la urma, nu? O masa de pregatit in 15 minute, dar ale carei arome sa va bucure si sa va surprinda intocmai ca ale unui preparat elaborat.

tagliatelle proaspete - 250 grame
Creveti decorticati - 250 grame
sofran - 0,05 grame
apa calda - 3 linguri
smantana dulce pentru gatit - 400 ml
unt - 25 grame
sare 1/4 lingurita

Reţeta completă o găsiţi pe www.preparate-culinare.ro/paste-si-pizza/79-tagliatelle-cu-sofran-si-creveti
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii