preparate-culinare.ro Bavette cu midii albastre
preparate-culinare.ro: Bavette cu midii albastre
01 Nov, 2014 00:00
ZIUA de Constanta
3036
Marime text



Desi nu cumpar (aproape) niciodata carne de midii congelata pentru ca nu imi place gustul, textura, eventualul nisip de prin ele s.a., am gasit intr-un hipermarket midii albastre. "Blue mussels" sau midiile chilliene sunt foarte mari si carnoase (prin asta mi-au si atras atentia) si s-au dovedit o achizitie excelenta. Sunt gustoase si extrem de bine curatate, sunt fragede (nu sunt gumate, cum sunt de obicei cele congelate), pe scurt mi-am umplut congelatorul cu ultimele pachete pe care le-am gasit.
Igrediente (3-4 portii)
bavette 250 grame
rosii cherry 150 grame
ulei de masline 30 ml
usturoi 4 catei
vin alb sec 100 ml
carne de midii 400 grame
patrunjel verde 1 legatura
sare 1+1/2 lingurita
piper 1/2 lingurita
Rețeta integrală pe www.preparate-culinare.ro/paste-si-pizza/123-bavette-cu-midii-albastre
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii