Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
20:52 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

preparate-culinare.ro Bavette cu midii albastre

ro

01 Nov, 2014 00:00 3007 Marime text


Desi nu cumpar (aproape) niciodata carne de midii congelata pentru ca nu imi place gustul, textura, eventualul nisip de prin ele s.a., am gasit intr-un hipermarket midii albastre. "Blue mussels" sau midiile chilliene sunt foarte mari si carnoase (prin asta mi-au si atras atentia) si s-au dovedit o achizitie excelenta. Sunt gustoase si extrem de bine curatate, sunt fragede (nu sunt gumate, cum sunt de obicei cele congelate), pe scurt mi-am umplut congelatorul cu ultimele pachete pe care le-am gasit.

Igrediente (3-4 portii)
bavette 250 grame
rosii cherry 150 grame
ulei de masline 30 ml
usturoi 4 catei
vin alb sec 100 ml
carne de midii 400 grame
patrunjel verde 1 legatura
sare 1+1/2 lingurita
piper 1/2 lingurita

Rețeta integrală pe www.preparate-culinare.ro/paste-si-pizza/123-bavette-cu-midii-albastre

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii