Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
13:16 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preparate-culinare.ro Couscous israeli cu legume in otet balsamic

ro

15 Jan, 2015 11:30 2195 Marime text
Despre couscous-ul israeli gasiti mai multe informatii aici si mai puteti vedea o reteta interesanta aici
. Am incercat sa il folosesc si in alt fel, intr-o combinatie light, cu multe legume caramelizate in otet balsamic. Rezultatul a fost o garnitura foarte gustoasa care merge la orice, de la pui pana la peste sau un preparat vegetarian care poate fi consumat ca fel principal. Noi l-am servit fierbine, insa am avut ocazia sa il gust si rece, la temperatura camerei si pot spuna ca este la fel de savuros.

Pentru couscous
couscous israeli 1 cana
ulei de masline 1 lingura
apa 3 cani
Pentru legume
ceapa rosie mica 1
ardei gras rosu 1
ardei gras verde 1
ciuperci champignons mici 250 grame
ulei de masline 2 linguri
otet balsamic 3 linguri
sare 1/4 lingurita

piper 1/4 lingurita

Continuarea pe http://www.preparate-culinare.ro/garnituri-si-sosuri/54-couscous-israeli-cu-legume-in-otet-balsamic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii