preparate-culinare.ro Muschi de vita in crusta de ceapa cu salsa de capsuni
preparate-culinare.ro: Muschi de vita in crusta de ceapa cu salsa de capsuni
22 Oct, 2014 00:00
ZIUA de Constanta
2547
Marime text



Gatim foarte des vita (mai ales muschi) si de aceea suntem in permanenta in cautare de retete si combinatii noi. Muschiul de vita, marinat si gatit intr-o crusta de ceapa si mustar, se invioreaza brusc alaturi de o salsa primavaratica de capsuni proaspete si ceapa verde. Reteta, preluata din cartea "Fresh" a Annei Olson, merita cu desavarsire sa faca parte din aceasta carte, prospetimea fiind intr-
adevar termenul care o defineste.
Ingrediente:
ceapa 3 bucaticatei de usturoi 3 bucati
otet de vin alb 3 linguri
mustar de Dijon 2 linguri
piper negru macinat 1/2 lingurita
sare de mare 1 lingurita
ulei de masline extravirgin 3 linguri
muschi de vita 1 muschi ~1 kg
Pentru salsa de capsuni
capsuni proaspete 500 grameceapa verde 1 legatura
otet de orez 3 linguri
zahar 1/2 lingurita
sare 1/8 lingurita
tarhon proaspat tocat 1 lingurita
fulgi de chili 1/2 lingurita
Rețeta completă o puteți găsi pe www.preparate-culinare.ro/carne/120-muschi-de-vita-in-crusta-de-ceapa-cu-salsa-de-capsuni
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii