Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
08:56 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

preparate-culinare.ro Muschi de vita in crusta de ceapa cu salsa de capsuni

ro

22 Oct, 2014 00:00 2526 Marime text


Gatim foarte des vita (mai ales muschi) si de aceea suntem in permanenta in cautare de retete si combinatii noi. Muschiul de vita, marinat si gatit intr-o crusta de ceapa si mustar, se invioreaza brusc alaturi de o salsa primavaratica de capsuni proaspete si ceapa verde. Reteta, preluata din cartea "Fresh" a Annei Olson, merita cu desavarsire sa faca parte din aceasta carte, prospetimea fiind intr-
adevar termenul care o defineste.

Ingrediente:

ceapa 3 bucati
catei de usturoi 3 bucati
otet de vin alb 3 linguri
mustar de Dijon 2 linguri
piper negru macinat 1/2 lingurita
sare de mare 1 lingurita
ulei de masline extravirgin 3 linguri
muschi de vita 1 muschi ~1 kg

Pentru salsa de capsuni

capsuni proaspete 500 grame
ceapa verde 1 legatura
otet de orez 3 linguri

zahar 1/2 lingurita
sare 1/8 lingurita
tarhon proaspat tocat 1 lingurita
fulgi de chili 1/2 lingurita

Rețeta completă o puteți găsi pe www.preparate-culinare.ro/carne/120-muschi-de-vita-in-crusta-de-ceapa-cu-salsa-de-capsuni
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii