preparate-culinare.ro Portokalopita
preparate-culinare.ro: Portokalopita
03 Nov, 2014 00:00
ZIUA de Constanta
2680
Marime text



datorat iaurtului gras si cremos, dar si aromelor proaspete si intense de portocala.
Cantitatile de mai jos sunt dublate, iese o tava mare (aproximativ 16-20 de bucati), dar daca aveti la masa mai putine persoane puteti reduce ingredientele la jumatate.
foi de placinta - 500 grame
ulei de masline - 240 ml
iaurt grecesc - 500 grame
oua - 8
zahar - 150 grame
praf de copt - 3 lingurite
coaja rasa de portocala -1 portocala
Pentru sirop - apa 300 ml
zahar -125 grame
coaja rasa si zeama de portocala - 1 portocala
Rețeta completă o puteți găsi pe www.preparate-culinare.ro/deserturi/108-portokalopita
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii