Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 23 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

preparate-culinare.ro Quiche cu rucola si branza de capra

ro

04 Nov, 2014 00:00 2748 Marime text
Toata lumea indrageste quiche-ul. Se pregateste usor, arata bine, poate fi servit ca antreu sau fel principal, la mic dejun, pranz sau cina, ne putem juca cu diverse ingrediente si arome fara riscuri prea mari de a o da in bara.
Desi exista cateva retete clasice de quiche, tocmai pentru ca este atat de versatil, am preparat o varianta care inglobeaza cateva dintre elementele mele preferate: ceapa caramelizata, branza de capra si rucola. Daca nu va place gustul amarui de rucola o puteti inlocui foarte simplu cu spanac sau leurda.

Pentru crusta

faina - 200 grame
ulei de masline - 6 linguri
sare - 1/4 lingurita
apa rece - 60 ml

Pentru umplutura

oua - 3
iaurt grecesc - 2 linguri
branza de capra - 100 grame

ceapa rosie - 1
rucola - 50 grame
ulei de masline - 2 linguri
sare - 1/4 lingurita
piper - 1/4 lingurita

Rețeta completă o puteți găsi pe www.preparate-culinare.ro/antreuri/111-quiche-cu-rucola-si-branza-de-capra
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii