preparate-culinare.ro Quiche cu rucola si branza de capra
preparate-culinare.ro: Quiche cu rucola si branza de capra
04 Nov, 2014 00:00
ZIUA de Constanta
2748
Marime text
Toata lumea indrageste quiche-ul. Se pregateste usor, arata bine, poate fi servit ca antreu sau fel principal, la mic dejun, pranz sau cina, ne putem juca cu diverse ingrediente si arome fara riscuri prea mari de a o da in bara.
Desi exista cateva retete clasice de quiche, tocmai pentru ca este atat de versatil, am preparat o varianta care inglobeaza cateva dintre elementele mele preferate: ceapa caramelizata, branza de capra si rucola. Daca nu va place gustul amarui de rucola o puteti inlocui foarte simplu cu spanac sau leurda.
Pentru crusta
faina - 200 grame
ulei de masline - 6 linguri
sare - 1/4 lingurita
apa rece - 60 ml
Pentru umplutura
oua - 3
iaurt grecesc - 2 linguri
branza de capra - 100 grame
ceapa rosie - 1
rucola - 50 grame
ulei de masline - 2 linguri
sare - 1/4 lingurita
piper - 1/4 lingurita
Rețeta completă o puteți găsi pe www.preparate-culinare.ro/antreuri/111-quiche-cu-rucola-si-branza-de-capra
Desi exista cateva retete clasice de quiche, tocmai pentru ca este atat de versatil, am preparat o varianta care inglobeaza cateva dintre elementele mele preferate: ceapa caramelizata, branza de capra si rucola. Daca nu va place gustul amarui de rucola o puteti inlocui foarte simplu cu spanac sau leurda.
Pentru crusta
faina - 200 grame
ulei de masline - 6 linguri
sare - 1/4 lingurita
apa rece - 60 ml
Pentru umplutura
oua - 3
iaurt grecesc - 2 linguri
branza de capra - 100 grame
ceapa rosie - 1
rucola - 50 grame
ulei de masline - 2 linguri
sare - 1/4 lingurita
piper - 1/4 lingurita
Rețeta completă o puteți găsi pe www.preparate-culinare.ro/antreuri/111-quiche-cu-rucola-si-branza-de-capra
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii