preparate-culinare.ro Rulada de iepure cu ierburi aromatice
preparate-culinare.ro: Rulada de iepure cu ierburi aromatice
30 Oct, 2014 00:00
ZIUA de Constanta
3496
Marime text



Este gatit in acelasi fel ca porchetta clasica de porc. Carnea dezosata este umpluta cu ierburi aromatice si seminte de fenicul, rulata si apoi facuta la cuptor.
Ingrediente (4-6 portii)
iepure intreg eviscerat, fara cap 1-1,5 kgsalvie proaspata tocata 4 linguri
rozmarin proaspat 2 linguri
seminte de fenicul 2 linguri
usturoi 4 catei prosciutto feliat 100 grame
sare 1 lingurita piper macinat 1/2 lingurita
ulei de masline 2 linguri
Pentru marinat
vin alb usturoi piper boabe foi de dafin500 ml 4 catei 1 lingura 2-3
Pentru sos oasele de la iepure
ulei de masline 2 lingurilitri 1/2 linguriţa
vin rosu sec
apa
sare
Rețeta completă pe www.preparate-culinare.ro/carne/124-rulada-de-iepure-cu-ierburi-aromatice
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii