Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
08:56 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

preparate-culinare.ro Rulada de iepure cu ierburi aromatice

ro

30 Oct, 2014 00:00 3464 Marime text


Este gatit in acelasi fel ca porchetta clasica de porc. Carnea dezosata este umpluta cu ierburi aromatice si seminte de fenicul, rulata si apoi facuta la cuptor.

Ingrediente (4-6 portii)

iepure intreg eviscerat, fara cap 1-1,5 kg
salvie proaspata tocata 4 linguri
rozmarin proaspat 2 linguri
seminte de fenicul 2 linguri
usturoi 4 catei prosciutto feliat 100 grame
sare 1 lingurita piper macinat 1/2 lingurita
ulei de masline 2 linguri

Pentru marinat

vin alb usturoi piper boabe foi de dafin
500 ml 4 catei 1 lingura 2-3

Pentru sos oasele de la iepure

ulei de masline 2 linguri
litri 1/2 linguriţa
vin rosu sec
apa
sare

Rețeta completă pe www.preparate-culinare.ro/carne/124-rulada-de-iepure-cu-ierburi-aromatice

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii