preparate-culinare.ro Rulada de iepure cu ierburi aromatice
preparate-culinare.ro: Rulada de iepure cu ierburi aromatice
30 Oct, 2014 00:00
30 Oct, 2014 00:00
30 Oct, 2014 00:00
ZIUA de Constanta
3388
Marime text
![](/static/www_v2/img/logo.jpg)
![](images/stories/2014/10/30/divertisment/rulada-iepure.jpg)
![](https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2014/10/30/divertisment/rulada-iepure.jpg)
Este gatit in acelasi fel ca porchetta clasica de porc. Carnea dezosata este umpluta cu ierburi aromatice si seminte de fenicul, rulata si apoi facuta la cuptor.
Ingrediente (4-6 portii)
iepure intreg eviscerat, fara cap 1-1,5 kgsalvie proaspata tocata 4 linguri
rozmarin proaspat 2 linguri
seminte de fenicul 2 linguri
usturoi 4 catei prosciutto feliat 100 grame
sare 1 lingurita piper macinat 1/2 lingurita
ulei de masline 2 linguri
Pentru marinat
vin alb usturoi piper boabe foi de dafin500 ml 4 catei 1 lingura 2-3
Pentru sos oasele de la iepure
ulei de masline 2 lingurilitri 1/2 linguriţa
vin rosu sec
apa
sare
Rețeta completă pe www.preparate-culinare.ro/carne/124-rulada-de-iepure-cu-ierburi-aromatice
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii