Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
08:32 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

preparate-culinare.ro Tocanita de ciuperci

ro

29 Oct, 2014 00:00 2515 Marime text


Tocanita de ciuperci este o mancarica gustoasa si rapida, perfecta pentru zilele de post sau cele in care aveti chef de ceva mai putin consistent (spre exemplu cina in timpul saptamanii). Am folosit de aceasta data ciuperci pleurotus si champignons, pentru ca sunt cele mai accesibile (le puteti gasi in orice supermarket). Chiar si asa, tocanita a fost foarte gustoasa. Daca aveti alte soiuri de ciuperci (hribi, galbiori etc), le puteti folosi cu incredere, se vor combina foarte bine.

Igrediente (4 portii)

ciuperci champignons 500 grame
ciuperci pleurotus 500 grame
ceapa rosie 1
ardei gras rosu 1
catei de usturoi 3
rosii in conserva 400 grame
vin alb sec 100 ml
ulei de masline 2 linguri
busuioc uscat 1 lingurira
patrunjel verde 1 legatura
sare 1/2 lingurita
piper 1/4 lingurita

Rețeta completă pe www.preparate-culinare.ro/legume/113-tocanita-de-ciuperci

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii