Somon cu sparanghel în crustă de aluat
Somon cu sparanghel în crustă de aluat
07 Aug, 2017 09:17
07 Aug, 2017 09:17
07 Aug, 2017 09:17
ZIUA de Constanta
3371
Marime text
![](/static/www_v2/img/logo.jpg)
![](images/stories/2017/08/07/somon-cu-sparanghel-in-crusta-de-foietaj-056.jpg)
![](https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2017/08/07/somon-cu-sparanghel-in-crusta-de-foietaj-056.jpg)
Pentru rețeta de preparat sărat am ales să pregătesc somon cu sparanghel în crustă de aluat, pe care l-am asezonat cu un sos olandez.
Ingrediente
- un file de somon de aproximativ 600 grame
- 500 grame sparanghel
- 40 ml smantana lichida de gatit 15% grasime
- 3 linguri marar tocat
- coaja de la o lamaie
- 2 foi de aluat de foitaj (450 grame)
- 1 ou batut
![](https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2017/08/07/somon-cu-sparanghel-in-crusta-de-foietaj-063.jpg)
Ingrediente sos olandez
- 2 galbenusuri
- 100 g unt topit
- 1 lingura zeama de lamaie
- 1 lingurita de mustar
- optional putin otet de vin.
Modul de preparare îl puteţi găsi pe alinacuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii