Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
21:41 22 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Somon cu sparanghel în crustă de aluat

ro

07 Aug, 2017 09:17 3505 Marime text


Pentru rețeta de preparat sărat am ales să pregătesc somon cu sparanghel în crustă de aluat, pe care l-am asezonat cu un sos olandez.

Ingrediente

  • un file de somon de aproximativ 600 grame
  • 500 grame sparanghel
  • 40 ml smantana lichida de gatit 15% grasime
  • 3 linguri marar tocat
  • coaja de la o lamaie
  • 2 foi de aluat de foitaj (450 grame)
  • 1 ou batut

Ingrediente sos olandez

  • 2 galbenusuri
  • 100 g unt topit
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingurita de mustar
  • optional putin otet de vin.

Modul de preparare îl puteţi găsi pe alinacuisine.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii