Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
11:46 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LauraAdamache.ro Supă mexicană de roșii

ro

25 Jul, 2015 00:00 3408 Marime text


Cred ca niciodata nu am suferit mai rau de cald ca in aceasta vara. Nu stiu voi cat de mult iubiti caldura, sunt persoane care se simt excelent la temperaturile acestea cumplit de ridicate, dar eu prefer de o mie de ori mai mult frigul. In ultimele saptamani nu am reusit sa gatesc cat si ce as fi dorit, dar acum cateva zile mi-am luat inima in dinti si am facut aceasta supa mexicana cu rosii si galuste de malai.

Ingrediente (4 persoane)

  • 1,5 l supa vegetala/apa
  • 1 ceapa alba medie/2 salote mici
  • 2 linguri ulei de arahide/porumb
  • 400 g pulpa de rosii (cantarita dupa curatarea rosiilor)
  • 200 g boabe porumb conservate
  • 1/4 lingurita rasa chili fulgi
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingurita rasa oregano proaspat/uscat
  • 1-2 lingurite sare
  • 1 lngura patrunjel tocat (optional)

Galuste de malai pentru supa – Ingrediente (20-22 galuste)

  • 300 ml lapte
  • 100 g malai extra
  • 10 g unt
  • 20 g parmezan ras
  • 1 ou mic
  • 1/4 lingurita rasa sare
  • 1/4 lingurita piper (optional)

Rețeta completă o puteți găsi pe LauraAdamache.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii