Tarta crocanta umpluta cu sunca si cascaval
Tarta crocanta umpluta cu sunca si cascaval
04 Feb, 2017 07:46
ZIUA de Constanta
5414
Marime text



Tarta crocanta umpluta cu sunca si cascaval creeaza dependenta, exact asta a spus sotul meu dupa ce a devorat cu pofta 4-5 cubulete de tarta. Confirm acest lucru!
Tarta crocanta umpluta cu sunca si cascaval – Ingrediente pentru o tarta de 28 cm Ø
- 250 g faina pentru aluaturi
- 125-150 ml apa calduta
- 10 g drojdie proaspata/4 g drojdie uscata
- 1/4 lingurita mica rasa zahar
- 1/2 lingurita mica rasa sare
- 7-8 felii cascaval clasic/emmentaler/cascaval afumat
- 4-5 felii subtiti sunca/prosciutto cotto
- 1-2 linguri ulei de masline
- 1 lingurita rasa sare grunjoasa
- 1 lingura plina rozmarin proaspat tocat
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii