voceaconstantei.ro Tartă cu piersici, ciocolată şi nucă de cocos
voceaconstantei.ro:Tartă cu piersici, ciocolată şi nucă de cocos
22 Jun, 2015 00:00
ZIUA de Constanta
2450
Marime text
Este o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte bună. Cam dulce, este adevărat, mai ales că are destul de multă ciocolată, iar eu v-aş sfătui să puneţi mai puţin zahăr. Acum, depinde cum preferaţi.
Ingrediente:
- 200g nucă de cocos
- 85g de zahăr fin
- 2 ouă bătute
- 200g de ciocolată albă, tocată grosier
- 85g nectarine
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 180° C/gaz 4. Se tapetează o tavă de 20x30cm cu hârtie de copt. Se amestecă într-un bol nuca de cocos, zahărul, ouăle, ciocolata albă şi nectarinele până ce se omogenizează. Se coace 20 de minute până prinde o culoare auriu-maronie, apoi se lasă la răcit în tavă, după care se taie în felii.Poftă bună!
Sursa: voceaconstantei.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii