Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
11:33 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

voceaconstantei.ro Tartă cu piersici, ciocolată şi nucă de cocos

ro

22 Jun, 2015 00:00 2468 Marime text


Este o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte bună. Cam dulce, este adevărat, mai ales că are destul de multă ciocolată, iar eu v-aş sfătui să puneţi mai puţin zahăr. Acum, depinde cum preferaţi.

Ingrediente:

  • 200g nucă de cocos
  • 85g de zahăr fin
  • 2 ouă bătute
  • 200g de ciocolată albă, tocată grosier
  • 85g nectarine

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 180° C/gaz 4. Se tapetează o tavă de 20x30cm cu hârtie de copt. Se amestecă într-un bol nuca de cocos, zahărul, ouăle, ciocolata albă şi nectarinele până ce se omogenizează. Se coace 20 de minute până prinde o culoare auriu-maronie, apoi se lasă la răcit în tavă, după care se taie în felii.

Poftă bună!

Sursa: voceaconstantei.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii