ecuisine.ro Tocană de vită cu ceapă şi vin
ecuisine.ro: Tocană de vită cu ceapă şi vin
13 Aug, 2015 00:00
ZIUA de Constanta
2666
Marime text



Bine marinată şi înnobilată de aromele legumelor şi vinului roşu, tocana de vită va deveni moale şi extrem de gustoasă.
Ingrediente
- 1,5 kg de pulpă de vită (sau ceafa)
- 4 cepe roşii
- 200 g kaizer
- 1 morcov
- 1 ţelină
- 75 ml de vin roşu sec
- 2 linguri de făină
- 3 căţei de usturoi
- 3 frunze de salvie
- 1 foaie de dafin
- 1 legătură de pătrunjel
- 1 coajă de portocală
- 1 linguriţă de boabe de piper alb
- 1 linguriţă seminţe de coriandru
- 5 linguri de ulei măsline
- 2 cuburi de concentrat de vacă
- piper
- sare
Reţeta completă o puteţi găsi pe ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii