Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
03:01 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ecuisine.ro Tocană de vită cu ceapă şi vin

ro

13 Aug, 2015 00:00 2640 Marime text


Bine marinată şi înnobilată de aromele legumelor şi vinului roşu, tocana de vită va deveni moale şi extrem de gustoasă.

Ingrediente

  • 1,5 kg de pulpă de vită (sau ceafa)
  • 4 cepe roşii
  • 200 g kaizer
  • 1 morcov
  • 1 ţelină
  • 75 ml de vin roşu sec
  • 2 linguri de făină
  • 3 căţei de usturoi
  • 3 frunze de salvie
  • 1 foaie de dafin
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 coajă de portocală
  • 1 linguriţă de boabe de piper alb
  • 1 linguriţă seminţe de coriandru
  • 5 linguri de ulei măsline
  • 2 cuburi de concentrat de vacă
  • piper
  • sare

Reţeta completă o puteţi găsi pe ecuisine.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii