Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
14:58 22 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tocăniţă de porc cu bere şi legume (reţetă video)

ro

14 Jul, 2017 08:22 3651 Marime text


Recunosc ca nu-mi place berea. Are un gust amarui si nu se potriveste cu ce-mi place mie. Dar cand este vorba despre o friptura cu bere, atunci sunt prima. Asta pentru ca berea isi pierde mirosul si gustul, iar carnea capata o aroma interesanta. Am incercat diverse retete, de la pulpe de pui cu bere blonda si stafidepana la pui cu bere neagra si toate mi-au placut.  Daca nu mai stiti ce sa pregatiti, chiar va recomand aceasta tocanita de porc cu bere si legume si sigur nu veti da gres!

INGREDIENTE TOCANITA DE PORC CU BERE SI LEGUME

  • 1 Kg de file de porc (merge si spata, pulpa, cotlet sau muschiulet)
  • 300 ml de bere
  • 3 cepe, curatate si spalate
  • 2 ardei grasi colorati, curatati si spalati
  • 2 rosii decojite
  • 4 castraveciori murati
  • 5 linguri cu smantana
  • 2 cuburi de unt
  • o foaie de dafin
  • boia de ardei (iute sau dulce)
  • sare
  • piper proaspat macinat

Modul de preparare îl puteţi găsi pe reteta-video.ro


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii