Varză nouă calită, cu afumatură
Varză nouă calită, cu afumatură
02 May, 2017 08:21
ZIUA de Constanta
4966
Marime text



Pentru felul principal al acestei zile am pregatit varza noua calita cu afumatura, una din preferatele sotului, care isi incepe portia sorbind dintr-un pahar de palinca sau horinca, rece ca gheata.

Ingrediente
- 2 verze potrivite
- aproximativ 800 grame scaricica afumata
- 2 cepe medii
- 1 ardei capia rosu
- 2 legaturi de marar proaspat
- 4-5 rosii decojite si razuite (o conserva de rosii decojite – va recomand aceasta cutie de rosii decojite)
- sare
- piper
- cimbru
- piper boabe
- 2 foi de dafin
- putina sare de lamaie
- 3-4 linguri ulei
- boia dulce, iute
Modul de preparare îl puteţi găsi pe alinacuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii