Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:59 21 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

voceaconstantei.ro Friptură cu arome elene

ro

24 Sep, 2015 13:16 3037 Marime text


Vara s-a terminat, vacanţele de asemenea, dar week-end-urile ne duc mereu cu gândul la plajă, la relaxare. Când vreau să mă „teleportez” în vacanţă gătesc ceva care să mă facă să mă simt la o tavernă din Grecia, sub soarele prietenos, privind apa albastră, hipnotizantă.

De data aceasta am ales o friptură de porc cu tzatziki şi cu cartofi la grătar. Am luat patru feliuţe de muşchi de porc, foarte slab, le-am „parfumat“ cu oregano, busuioc şi piper şi le-am pus pe grătar. Am făcut un tzatziki din două cutii mici de iaurt, de preferat grecesc, castraveţi raşi, puţin busuioc, usturoi pisat şi muuult mărar. Am spălat bine cartofii, i-am tăiat rondele şi i-am parfumat cu mirodenii. După ce a fost gata carnea am spălat grătarul, l-am uns cu ulei de măsline şi am pus pe el cartofii.

Poftă bună!
Sursa: voceaconstantei.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii