voceaconstantei.ro Friptură cu arome elene
voceaconstantei.ro:Friptură cu arome elene
24 Sep, 2015 13:16
ZIUA de Constanta
3080
Marime text



Vara s-a terminat, vacanţele de asemenea, dar week-end-urile ne duc mereu cu gândul la plajă, la relaxare. Când vreau să mă „teleportez” în vacanţă gătesc ceva care să mă facă să mă simt la o tavernă din Grecia, sub soarele prietenos, privind apa albastră, hipnotizantă.
De data aceasta am ales o friptură de porc cu tzatziki şi cu cartofi la grătar. Am luat patru feliuţe de muşchi de porc, foarte slab, le-am „parfumat“ cu oregano, busuioc şi piper şi le-am pus pe grătar. Am făcut un tzatziki din două cutii mici de iaurt, de preferat grecesc, castraveţi raşi, puţin busuioc, usturoi pisat şi muuult mărar. Am spălat bine cartofii, i-am tăiat rondele şi i-am parfumat cu mirodenii. După ce a fost gata carnea am spălat grătarul, l-am uns cu ulei de măsline şi am pus pe el cartofii.
Poftă bună!
Sursa: voceaconstantei.ro

Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii