voceaconstantei.ro Friptură cu arome elene
voceaconstantei.ro:Friptură cu arome elene
24 Sep, 2015 13:16
24 Sep, 2015 13:16
24 Sep, 2015 13:16
ZIUA de Constanta
2941
Marime text
![](/static/www_v2/img/logo.jpg)
![](images/stories/2015/09/24/IMAG0514-418x215.jpg)
![](https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2015/09/24/IMAG0514-418x215.jpg)
Vara s-a terminat, vacanţele de asemenea, dar week-end-urile ne duc mereu cu gândul la plajă, la relaxare. Când vreau să mă „teleportez” în vacanţă gătesc ceva care să mă facă să mă simt la o tavernă din Grecia, sub soarele prietenos, privind apa albastră, hipnotizantă.
De data aceasta am ales o friptură de porc cu tzatziki şi cu cartofi la grătar. Am luat patru feliuţe de muşchi de porc, foarte slab, le-am „parfumat“ cu oregano, busuioc şi piper şi le-am pus pe grătar. Am făcut un tzatziki din două cutii mici de iaurt, de preferat grecesc, castraveţi raşi, puţin busuioc, usturoi pisat şi muuult mărar. Am spălat bine cartofii, i-am tăiat rondele şi i-am parfumat cu mirodenii. După ce a fost gata carnea am spălat grătarul, l-am uns cu ulei de măsline şi am pus pe el cartofii.
Poftă bună!
Sursa: voceaconstantei.ro
![](https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2015/09/Sigle/vocea_constantei_ro.jpg)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii