Voceaconstantei.ro Pere cu sos de vin şi cremă de ricotta şi fistic
Voceaconstantei.ro: Pere cu sos de vin şi cremă de ricotta şi fistic
07 Nov, 2015 22:18
07 Nov, 2015 22:18
07 Nov, 2015 22:18
ZIUA de Constanta
3179
Marime text
![](/static/www_v2/img/logo.jpg)
![](images/stories/2015/11/07/12209054_1079751698716455_80495181_o-418x215.jpg)
![](https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2015/11/07/12209054_1079751698716455_80495181_o-418x215.jpg)
Am văzut reţeta la televizor şi mi s-a părut extrem de interesantă din punctul de vedere al aromelor. Însă, reţeta originală era cu vin Marsala. Eu nu am găsit în supermarket-ul din care mi-am făcut cumpărăturile. Aşa că am înlocuit Marsala cu un vin roşu, dulce.
Ingrediente:
- 4 pere
- 1 cană cu zahăr
- Ricotta
- Zahăr pudră sau miere
- Fistic crud
- Mentă
Sursa: Voceaconstantei.ro
![](https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2015/11/Sigle/vocea_constantei_ro.jpg)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii