Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:35 22 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voceaconstantei.ro Pui crocant cu parmezan şi spanac

ro

14 Nov, 2015 17:46 1912 Marime text



O reţetă simplă, delicioasă, se prepară repede şi este minunată pentru prânz sau pentru cină.

Ingrediente

  • 1 albuș
  • 5 linguri de parmezan
  • 4 piepți de pui, fără piele și dezosați
  • 400g de cartofi, tăiați cuburi
  • 140g de mazăre congelată
  • frunze de spanac
  • 1 lingură oțet de vin alb
  • 2 linguri ulei de măsline

Mod de preparare

Se încinge grillul la treapta de mijloc și se tapetează o tavă cu folie de aluminiu. Se bate albușul cu un pic de sare și de piper. Se dă parmezanul pe răzătoarea mică. Se dau piepții de pui mai întâi prin albuș, apoi prin parmezan. Se coc sub grill 10-12 minute și se întorc o singură dată pe partea cealaltă, până prind o culoare maronie.

Pentru garnitură am folosit spanac congelat. Am tăiat mărunt o ceapă mică, am călit-o, apoi am adăugat spanacul. Atunci când spanacul s-a dezgheţat am adăugat trei linguri de pasată de roşii, apoi am adăugat sare şi piper.

Sursa: Voceaconstantei.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii