Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 22 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voceaconstantei.ro Raffaello de casă

ro

20 Dec, 2015 00:00 2241 Marime text


Bomboanele Raffaello şi-au câştigat binemeritat renumele de desert delicios. Însă, când le poţi face în casă se dovedesc a fi mult mai bune. Din doar trei ingrediente poţi aduce pe masa de sărbători bomboane care arată precum bulgări de zăpadă.

Ingrediente

  • O cutie lapte condensat (395 gr)
  • 200 gr nucă de cocos pentru compoziţie
  • 50 gr nucă de cocos pentru ornat
  • 100 gr migdale prăjite
Se amestecă laptele condensat cu nuca de cocos şi se lasă la „împrietenit” 15-20 de minute. Laptele condensat este dintr-acela gros, îndulcit, pe care îl găsim în supermagazine la cutie de tablă. Nu costă mult, între 5 şi 7 lei, depinde de magazin.
Din compoziţia obţinută formăm biluţe de dimensiune egală, iar în mijloc punem o migdală. Ornăm „bulgăraşul” obţinut cu nucă de cocos.
Obţinem 22-25 bucăţi, în funcţie de mărimea bombonelelor.
Poftă bună!

Sursa:
Voceaconstantei.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii