Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

50% reducere pentru terapia PRP – Terapia Vampir, cu bilet de trimitere la Armonia Hospital Constanța

ro

27 Aug, 2024 17:00 213 Marime text
Femeie, sursă foto - Pixabay
  • Terapia PRP promite îmbunătățirea aspectului estetic și funcționalitatea zonei intime.
  • Tratamentul cu PRP sau Terapia Vampir este o procedură minim-invazivă, care constă în multiple micro-injectări ale dermului cu plasma îmbogățită cu trombocite.
 
 
Cei care doresc să beneficieze de terapia PRP – Terapia Vampir la un preț redus cu bilet de trimitere către ginecologie, la Armonia Hospital, au o ofertăspecială.
 
Dr. Ana Maria Brezeanu, specialist în Obstetrică-Ginecologie, oferă acest tratament inovator la un preț special, r𝗲𝗱𝘂𝘀 𝗰𝘂 𝟱𝟬%.
 
Terapia PRP promite îmbunătățirea aspectului estetic și funcționalitatea zonei intime.
 
Terapia PRP este sigură, utilizând propriul sânge pentru regenerare, eliminând riscurile de reacții adverse.
 
PRP sau Plathelet Rich Plasma înseamnă plasmă îmbogățită cu trombocite. Trombocitele sunt celule ale sângelui nostru care joacă un rol extrem de important în refacerea și vindecarea țesuturilor afectate. Spre exemplu, atunci când ne rănim, trombocitele identifică locul traumatismului și determină formarea unui cheag sangvin care oprește sângerarea. Trombocitele devin apoi active și eliberează factori de creștere care să refacă țesutul și sistemul de vascularizare.
 
Tratamentul cu PRP sau Terapia Vampir este o procedură minim-invazivă, care constă în multiple micro-injectări ale dermului cu plasma îmbogățită cu trombocite.
 
PRP poate fi folosit la nivelul oricărei zone unde se dorește îmbunătățirea aspectului pielii. Tehnica de injectare folosită este asemănătoare cu cea de mezoterapie facială, însă avantajul este că substanța injectată este biologică și nu există risc de alergii și intoleranțe.
 
În medicina estetică, plachetele sau trombocitele au rolul de a stimula procesele fiziologice, precum producția de colagen și elastină, factorii de creșterea părului, îmbunătățirea micro circulației și a procesului de oxigenare a pielii și dau semnale regeneratoare celulelor din țesuturile injectate.
 
 
Programează o consultație cu 𝗗𝗿. 𝗔𝗻𝗮 𝗠𝗮𝗿𝗶𝗮 𝗕𝗿𝗲𝘇𝗲𝗮𝗻𝘂 și redescoperă încrederea și sănătatea intimă.
𝟬𝟳𝟯𝟭𝟰𝟳𝟰𝟳𝟰𝟳 | 𝟬𝟳𝟰𝟳𝟰𝟳𝟰𝟳𝟰𝟳| 𝟬𝟳𝟮𝟮𝟮𝟮𝟴𝟯𝟯𝟴
𝗦𝗠𝗦/𝗪𝗵𝗮𝘁𝘀𝗔𝗽𝗽: 𝟬𝟳𝟯𝟱𝟮𝟭𝟲𝟯𝟯𝟮
 
Citește și
Armonia Hospital Constanța, prin Cardiologia Pediatrică oferă răspunsul și sprijinul adecvat în momentele dificile
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii