Agrişele indiene revitalizează părul
Agrişele indiene revitalizează părul
03 Dec, 2014 10:10
ZIUA de Constanta
2564
Marime text
Agrişele indiene sunt fructe sărace în calorii, care conţin 80% apă. Sunt surse bogate de carbohidraţi, fibre dietetice, vitamina C, minerale, aminoacizi, pectine şi antioxidanţi. Agrişele indiene sau fructele amla, datorită conţinutului ridicat de fibre, curăţă tractul gastrointestinal. Aroma agrişelor stimulează mai mulţi receptori gustativi şi activează enzimele digestive. Totodată, agrişele ajută la reglarea glucozei în sânge şi la scăderea nivelului de albumin. Tot ele protejează vasele de sânge, împiedică apariţia aterosclerozei, scad concentraţia colesterolului.
Aceste fructe revitalizează părul, îi redau volum şi împiedică căderea şi ruperea acestuia, datorită aportului de vitamina C. Antioxidanţii prezenţi în agrişe previn albirea prematură a părului. Uleiul de agrişe conţine acizi graşi esenţiali, care accelerează creşterea firului de păr, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi îndepărtează mătreaţa. Agrişele împiedică formarea cheagurilor de sânge şi, datorită proprietăţilor antiinflamatorii, reduc durerea şi umflăturile. În plus, previn aftele, elimină stresul, îmbunătăţesc memoria şi contribuie la buna funcţionare a ficatului.
Aceste fructe revitalizează părul, îi redau volum şi împiedică căderea şi ruperea acestuia, datorită aportului de vitamina C. Antioxidanţii prezenţi în agrişe previn albirea prematură a părului. Uleiul de agrişe conţine acizi graşi esenţiali, care accelerează creşterea firului de păr, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi îndepărtează mătreaţa. Agrişele împiedică formarea cheagurilor de sânge şi, datorită proprietăţilor antiinflamatorii, reduc durerea şi umflăturile. În plus, previn aftele, elimină stresul, îmbunătăţesc memoria şi contribuie la buna funcţionare a ficatului.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii