Sănătate Alimente care duc la scăderea tensiunii arteriale
Sănătate: Alimente care duc la scăderea tensiunii arteriale
19 Jun, 2015 09:18
ZIUA de Constanta
8440
Marime text
Alte legume ce ajută la scăderea tensiunii arteriale sunt roşiile care conţin cel puţin şapte compuşi specifici, inclusiv acid gama-amino butiric, în timp ce broccoli conţine cel puţin şase compuşi care contribuie la scăderea tensiunii arteriale, iar morcovii au cel puţin opt astfel de compuşi. De asemenea, usturoiul şi ceapa au efecte de reducere a tensiunii arteriale. În plus, usturoiul oferă alte beneficii pentru sistemul cardiovascular şi imunitar, ajuntând şi la reducerea nivelului de colesterol.
Un posibil remediu al tensiunii arteriale este acela de a consuma multă apă în fiecare zi. Trebuie evitat consumul unor cantităţi mari de sare, deoarece aceasta provoacă creşterea tensiunii arteriale, în special la cei care sunt sensibili la acest mineral.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii
- Aurel Selegean 08 Jan, 2020 15:34 Sunt extraordinare pentru orice persoane care folosește internetul și știe să citească Eu vă apreciez