Antioxidanții din portocală, cheia anti-îmbătrânirii
Antioxidanții din portocală, cheia anti-îmbătrânirii
03 Feb, 2021 00:00
ZIUA de Constanta
2293
Marime text
- Portocalele conțin vitaminele A și C, fier, calciu și potasiu, având un rol important în dezvoltarea sistemului imunitar al organismului.
- Antioxidanții din portocale reduc efectele îmbătrânirii.
Consumul alimentelor bogate în beta-criptoxantina, pe care o găsim în special în portocale, porumb, dovleac, papaya, ardei roșu și piersici, poate să scadă riscul de apariție a cancerului pulmonar.
În perioada iernii, portocalele sunt cele mai consumate fructe. Acestea îmbunătățesc textura și culoarea pielii. Datorită conținutului de vitamina C, ajută la restabilirea colagenului din organism, care este responsabil pentru fermitatea pielii si previne imbatranirea prematura a acesteia. Antioxidantii puternici din portocale, lupta impotriva radicalilor liberi care cauzeaza adesea ridurile.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii