Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:31 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Armonia Hospital Constanța, recomandări pentru părinții care au nevoie de un specialist de cardiologie pediatrică

ro

16 Sep, 2024 17:00 283 Marime text
Copil cu mamă, foto - Pixabay
  • Aceasta este o oportunitate extraordinară pentru toți părinții care își doresc ca inimile copiilor lor să fie îngrijite de cei mai buni specialiști.
 
 
Cadrele medicale de la Armonia Hopsital Constanța vine în întâmpinarea părinților care au nevoie să meargă la un medic specialist de cardiologie pediatrică.
 
„Vă reamintim că în cadrul serviciilor noastre de cardiologie pediatrică, dr. Cosmin Grigore, specialist în cardiologie pediatrică este disponibil pentru consultații, ecografii specializate pentru depistarea bolilor congenitale, EKG-uri cu interpretări detaliate și monitorizare Holter”, transmit reprezentanții Armonia Hospital Constanța.
 
Aceasta este o oportunitate extraordinară pentru toți părinții care își doresc ca inimile copiilor lor să fie îngrijite de cei mai buni specialiști.
 
Cardiologia pediatrică este o ramură a medicinei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea afecțiunilor cardiace la copii, de la nou-născuți la adolescenți.
 
Cele mai frecvente motive de prezentare la un specialist cardiolog în rândul copiilor sunt reprezentate de malformațiile congenitale. În majoritatea cazurilor, diagnosticul se face imediat după naștere, orice amânare crescând riscul de instalare a complicațiilor și a mortalității.
 
Necesitatea unui diagnostic cât mai precoce și a terapiei prompte impune consult de specialitate și evaluare imagistică amănunțită, în special în cazul prezenței anumitor simptome sugestive, precum cianoza neonatală sau respirația dificilă, sau în cazurile evaluate intrauterin la care a existat suspiciunea unei posibile malformații cardiace. Multe defecte cardiace congenitale pot fi diagnosticate prenatal prin ecografie în al doilea trimestru de sarcină.
 
Sunați acum pentru a programa o consultație la 0731 474747 sau 07 4747 4747
Str. Mircea cel Bătrân 102, Constanța
armoniahospital.ro
 
Citește și

Armonia Hospital – „casa“ visului de a deveni părinte Centrul de Diagnostic și Tratament al Infertilității de Cuplu – Fertilizare In Vitro, sprijin pentru viitorii părinți!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii