Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Armonia Hospital Constanța revine acasă cu caravan „Da, Pot!”

ro

20 May, 2024 17:00 676 Marime text
  • Echipa Susțin Nașterea Naturală din cadrul Armonia Hospital împreună cu specialiști din domeniu vă invită la un eveniment deosebit dedicat gravidelor, proaspetelor mămici si partenerilor acestora!
 
Armonia Hospital Constanța anunță revenirea acasă a caravanei „Da, Pot!”, eveniment ce va avea loc luna următoare în stațiunea Mamaia.
 
„După ce a străbătut țara și a adus informații valoroase în orașe precum Iași, Brașov, Galați și București, ne reîntoarcem în orașul nostru pentru a sprijini părinții și viitorii părinți din Constanța!”, anunță reprezentanții Armonia Hospital.
 
Echipa Susțin Nașterea Naturală din cadrul Armonia Hospital împreună cu specialiști din domeniu vă invită la un eveniment deosebit dedicat gravidelor, proaspetelor mămici si partenerilor acestora!
 
Cunoașterea este cheia pentru o sarcină și o naștere informate și sigure, iar Armonia Hospital sunt aici să te sprijine în această călătorie minunată. Află cum poți lua decizii informate pentru tine și pentru bebelușul tău și cum să comunici eficient cu personalul medical pentru a te simți în deplină siguranță.
 
Evenimentul va avea loc sâmbătă, 15 iunie 2024, de la ora 17.00, la Hotel IAKI, sala Viena. Este un eveniment gratuit pentru părinții și viitorii părinți din Constanța și împrejurimi, iar rezervarea se face în urma înscrierii prin SMS la 0732766642/073ARMONIA
 
Citește și
Armonia Hospital Constanța Mamografie Bilaterală, la un preț special, cu trimitere de la medicul de familie

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii