Sănătate Beneficiile uimitoare ale consumului moderat de vin roşu
Sănătate: Beneficiile uimitoare ale consumului moderat de vin roşu
19 Jul, 2015 10:33
ZIUA de Constanta
2367
Marime text
Datorită compoziţiei sale, vinul roşu are efect protector împotriva bolilor cardiovasculare. Vinul roşu, consumat în cantităţi mici, previne demenţa şi îmbătrânirea prematură a celulelor, reduce riscul de artrită reumatoidă şi de diabet, ajută digestia, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, de asemenea, previne răceala şi gripa. În plus, această băutură îmbunătăţeşte sănătatea pielii, asimilarea proteinelor şi previne formarea cheagurilor de sânge.
Consumul moderat de vin roşu reduce tensiunea arterială, previne apariţia bolii Alzheimer şi mai multe boli oculare, care apar odată cu vârsta. Totodată, previne apariţia vaselor de sânge în ochi şi degenerescenţa maculară. În plus, stimulează mecanismul de apărare al organismului, care protejează celulele de distrugere. Vinul roşu conţine resveratrol, o substanţă care imită o moleculă ce se găseşte în mod natural în organismul uman şi care, dacă este activată, reduce stresul şi distrugerea celulelor. Vinul roşu conţine şi substanţe care acctivează mai multe gene de protecţie.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii