Căpșunele au efect antibiotic
Căpșunele au efect antibiotic
11 Jul, 2017 00:00
ZIUA de Constanta
1910
Marime text
Planta şi fructele căpşunului sunt bogate în apă, săruri de potasiu, fosfor, calciu, magneziu, fier, sodiu, vitamine (C, B1, B2, E), acid salicilic, acid elagic, acid pantotenic, proteine, zaharuri ( predomina levuloza, ceea ce permite consumarea lor de către diabetici, precum şi fructoză, sorbitol, xilitol), flavonoid, uleiuri volatile, tanin şi polifenoli cu excelent rol antioxidant, informează csid.ro.
Căpşunul are efect antibiotic, bactericid, antiinflamator, tonic, reduce colesterolul, alcalibizant al sangelui, nutritiv şi reminalizant.
Căpşunul are efect antibiotic, bactericid, antiinflamator, tonic, reduce colesterolul, alcalibizant al sangelui, nutritiv şi reminalizant.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii