Sănătate Ce afecţiuni ameliorează ceaiul de scorţişoară
Sănătate: Ce afecţiuni ameliorează ceaiul de scorţişoară
02 Jul, 2015 11:52
ZIUA de Constanta
1956
Marime text
Scorţişoara are proprietăţi antivirale, antibacteriene, antiinflamatorii şi antifungice. Ceaiul de scorţişoară scade colesterolul şi trigliceridele, crescând nivelul de colesterol bun sau HDL. Acest ceai scade glicemia, combate răceala şi gripa, inhibă creşterea bacteriilor dăunătoare, cum ar fi cele care determină infecţii ale tractului urinar şi tulburări cauzate de ciuperci, cum ar fi Candida albicans.
Consumul ceaiului de scorţişoară combate inflamaţiile cronice, dar şi boli dăunătoare, precum Alzheimer sau boala Parkinson, diabet, obezitate şi unele afecţiuni ale inimii. Ceaiul de scorţişoară este bogat în antioxidanţi care protejează organismul împotriva atacurilor, previne şi atenuează efectele diferitelor afecţiuni cronice. De asemenea, acest ceai reduce semnele de îmbătrânire, prevenind apariţia ridurilor şi pierderea elasticităţii pielii. Ceaiul de scorţişoară ajută şi la creşterea fluxului de sânge şi, totodată, este un anticoagulant natural foarte eficient.
Consumul ceaiului de scorţişoară combate inflamaţiile cronice, dar şi boli dăunătoare, precum Alzheimer sau boala Parkinson, diabet, obezitate şi unele afecţiuni ale inimii. Ceaiul de scorţişoară este bogat în antioxidanţi care protejează organismul împotriva atacurilor, previne şi atenuează efectele diferitelor afecţiuni cronice. De asemenea, acest ceai reduce semnele de îmbătrânire, prevenind apariţia ridurilor şi pierderea elasticităţii pielii. Ceaiul de scorţişoară ajută şi la creşterea fluxului de sânge şi, totodată, este un anticoagulant natural foarte eficient.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii