Sănătate Ce beneficii aduc agrişele sănătăţii
Sănătate: Ce beneficii aduc agrişele sănătăţii
03 Mar, 2015 10:27
ZIUA de Constanta
1602
Marime text
Agrişele conţin vitaminele A, B1, B2, C, P, calciu, fier, iod, fosfor, pectine, potasiu, sodiu, substanţe grase, zaharuri, celuloză, fibre, acid tartric şi acid malic. Ele menţin rinichii sănătoşi şi previn infecţiile urinare şi uterine, protejează organismul împotriva radiaţiilor, întăresc muşchii inimii, reduc febra, elimină arsurile stomacale şi aciditatea.
Agrişele au proprietăţi antibacteriene, întăresc sistemul imunitar şi sprijină organismul în lupta împotriva infecţiilor. Aceste fructe combat anemia, scad tensiunea arterială, vindecă afecţiunile respiratorii şi sporesc producţia de celule roşii. Consumul de agrişe întăreşte dinţii şi unghiile, creşte nivelul hemoglobinei, scade colesterolul, reduce durerile şi crampele menstruale. De asemenea, agrişele asigură sănătatea inimii, a plămânilor şi a creierului. Totodată, ele îmbunătăţesc memoria şi favorizează eliminarea pietrelor de la rinichi.
Agrişele au proprietăţi antibacteriene, întăresc sistemul imunitar şi sprijină organismul în lupta împotriva infecţiilor. Aceste fructe combat anemia, scad tensiunea arterială, vindecă afecţiunile respiratorii şi sporesc producţia de celule roşii. Consumul de agrişe întăreşte dinţii şi unghiile, creşte nivelul hemoglobinei, scade colesterolul, reduce durerile şi crampele menstruale. De asemenea, agrişele asigură sănătatea inimii, a plămânilor şi a creierului. Totodată, ele îmbunătăţesc memoria şi favorizează eliminarea pietrelor de la rinichi.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii