Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
21:05 22 01 2025 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

centrulnatura.ro Homeopatia în obstetrică

ro

22 Jun, 2021 00:00 2958 Marime text
  • Mulţi oameni au ideea greşită că o femeie însărcinată este o femeie bolnavă şi ar trebui să fie tratată ca atare, adică să aibă mare grijă de ea – în vreme ce cazul este, sau ar trebui să fie, chiar contrariul.
Natura a aranjat în aşa fel lucrurile încât în acea perioadă metabolismul este crescut, mai mult sânge este transportat spre organele reproductive şi circulaţia este îmbunătăţită, iar o femeie însărcinată ar trebui să arate şi la fie, la apogeul ei.

Partea interesantă este că erorile constituţionale apar mai evidente în timpul acelei perioade şi prin urmare cel mai bun moment pentru a acorda tratament constituţional adevărat, de valoare, este pe timpul celor nouă luni în care o mamă îşi poartă copilul.

Va exista un mare beneficiu, nu numai pentru mamă, dar de asemenea pentru copil: două persoane sunt ridicate la un nivel superior de sănătate bună normală, şi astfel nu numai individual, ci eventual întreaga rasă, poate fi îmbunătăţită.

Ce domeniu extraordinar de activitate se aşterne în faţa Homeopaţilor, dacă li se acordă o şansă ! Clinicile pre-natale sunt de ajutor, atât cât pot ele, dar ele numai diagnostică şi evidenţiază ceva care e greşit, tratamentul actual este neglijabil.

Dieta, bineînţeles, este de cea mai mare importanţă în acest timp; moaşele spun: o mamă trebuie să se hrănească pentru doi – dar aceasta este cu totul greşit.

O fată a urmat sfatul acesta la primul ei copil şi s-a îndopat: s-a hrănit din belşug ; s-a odihnit frecvent pe canapea şi nu a făcut exerciţii, sau vreo treabă prin casă. Rezultatul a fost un băiat imens de 5 kg şi o naştere dificilă, extrem de înceată ; cu instrumente: mama a fost ruptă rău la nivelul perineului – şi copilul a murit după două zile de hemoragie cerebrală.

Greutatea unui nou născut poate fi reglată prin dieta mamei. Cea mai bună greutate a copilui la care să ajungi pentru o naştere uşoară este în jur de 3 kg – 3,5 kg.

Cea mai bună dietă pe timpul sarcinii este o dietă strictă lacto-fructo-vegetariană începând cel puţin de la trei luni încolo.


Dacă mama nu poate fără mâncăruri cu carne, poate fi permis peştele de două sau trei ori pe săptămână până la şase luni; în general este mai bine să se abţină de la peşte, carne sau păsări de orice fel.

Răsplata este mare; mama se simte bine; nu vor fi probleme în timpul naşterii; nu vor fi necesare instrumente; naşterea va fi uşoară şi va dura puţin ; copilul va fi mic, slab şi rezistent; capul lui este moale şi uşor adaptabil la canalul natal şi invariabil el este un copil sănătos.

Acest lucru s-a dovedit o realitate, spre satisfacţia scriitoarei, de-a lungul unei perioade de douăzeci de ani; şaptesprezece ani în practica medicinii generale şi mulţi ani ca şi Coordonator Medical al unei Clinici Pre-Natale – cu condiţia ca mama să urmeze instrucţiunile care i s-au dat.

Sursă text: www.centrulnatura.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii