Coaja verde a nucilor conține foarte multă vitamina C
Coaja verde a nucilor conține foarte multă vitamina C
20 Sep, 2017 23:56
ZIUA de Constanta
2451
Marime text

Coaja de la nuci are un rol important în menținerea sănătății stomacului. Coaja verde a nucilor conține foarte multă vitamina C, acizi organici, fosfați și oxalați de calciu. Are efecte asemănătoare cu ale frunzelor, tratând infecțiile intestinale acute.
Nucile nu sunt contraindicate la cei suferinzi de hepatită, dar acești bolnavi vor trebui să consume cantități mai mici. Nucile nu provoacă tulburări și dificultăți de digestie dacă sunt corect asociate. În niciun caz nu se mănâncă nuci la o cină copioasă sau după un mic dejun foarte bogat. Se combină bine cu crudități, dar nu se recomandă asociate cu carnea, făinoasele, amidonul, produse de patiserie și dulciuri.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii