Consumul de struguri are un efect anticancerigen
Consumul de struguri are un efect anticancerigen
08 Dec, 2017 00:00
ZIUA de Constanta
1967
Marime text
Strugurii fac parte din categoria celor mai energetice fructe, având un aport de 72 kcal/100g, aproape cât smochinele, dar mai puțin decât bananele. Conținutul bogat în glucide este foarte bine asimilat de organism, mulțumită prezenței vitaminei B, ceea ce duce la o funcționare corectă a sistemului muscular și nervos, informează Agerpres.ro.
Strugurii sunt, așadar, un furnizor important de tonus, având mari adepți printre copii și sportivi.
Consumul zilnic de struguri poate preveni degradarea memoriei, reducând riscul de a face demență, inclusiv Alzheimer.
Totodată, consumul de struguri are un efect anticancerigen datorită conținutului în procianidine. Procianidinele tip B, dar mai ales compușii cu fosfor ai acestora, prezenți în strugurele alb, au un efect deosebit de puternic asupra întăririi capacității de luptă a organismului cu factorii toxici externi.
Tratează guta, favorizând eliminarea acidului uric, cel care împiedică funcționarea normală a articulațiilor. În acest scop, recomandate sunt soiurile de culoare verde și galbenă.
Strugurii sunt, așadar, un furnizor important de tonus, având mari adepți printre copii și sportivi.
Consumul zilnic de struguri poate preveni degradarea memoriei, reducând riscul de a face demență, inclusiv Alzheimer.
Totodată, consumul de struguri are un efect anticancerigen datorită conținutului în procianidine. Procianidinele tip B, dar mai ales compușii cu fosfor ai acestora, prezenți în strugurele alb, au un efect deosebit de puternic asupra întăririi capacității de luptă a organismului cu factorii toxici externi.
Tratează guta, favorizând eliminarea acidului uric, cel care împiedică funcționarea normală a articulațiilor. În acest scop, recomandate sunt soiurile de culoare verde și galbenă.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii