Sănătate Consumul moderat de bere combate osteoporoza
Sănătate: Consumul moderat de bere combate osteoporoza
21 Jun, 2015 16:13
ZIUA de Constanta
1723
Marime text
Berea a fost descoperită cu mii de ani în urmă, iar astăzi este consumată foarte des pentru gustul ei plăcut şi răcoritor. Bogată în vitamine şi minerale, berea este benefică pentru sănătate, printre altele, previne maladia Alzheimer şi este un excelent balsam pentru păr. Berea are în compoziţia sa toată gama de aminoacizi esenţiali, vitamina B, fibre, minerale, precum fosfor, seleniu, siliciu, crom, iod, magneziu, calciu şi potasiu.
Consumul moderat de bere protejează densitatea minerală a oaselor, previne diabetul, protejează persoanele în vârstă de declin cognitiv, de depresie, anxietate, dar şi de osteoporoză. Fitoestrogenii din hamei contribuie la reducerea bufeurilor şi a altor simptome specifice menopauzei. Berea are proprietăţi relaxante, datorită conţinutului de hamei, ceea ce favorizează creşterea libidoului.
Antioxidanţii din bere neutralizează radicalii liberi şi protejează ADN-ul contra diferitelor agresiuni oxidative. Cea mai mare putere antioxidantă o au berile brune, iar cea mai scăzută, berile fără alcool. Berea are proprietăţi diuretice, sedative şi rehidratante. Are atâtea calorii cât un suc de fructe.
Consumul moderat de bere protejează densitatea minerală a oaselor, previne diabetul, protejează persoanele în vârstă de declin cognitiv, de depresie, anxietate, dar şi de osteoporoză. Fitoestrogenii din hamei contribuie la reducerea bufeurilor şi a altor simptome specifice menopauzei. Berea are proprietăţi relaxante, datorită conţinutului de hamei, ceea ce favorizează creşterea libidoului.
Antioxidanţii din bere neutralizează radicalii liberi şi protejează ADN-ul contra diferitelor agresiuni oxidative. Cea mai mare putere antioxidantă o au berile brune, iar cea mai scăzută, berile fără alcool. Berea are proprietăţi diuretice, sedative şi rehidratante. Are atâtea calorii cât un suc de fructe.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii