De ce să gătești acasă? Nutriționistul explică beneficiile și oferă un îndemn pentru sărbători
De ce să gătești acasă? Nutriționistul explică beneficiile și oferă un îndemn pentru sărbători- Mihaela Bilic promovează gătitul acasă pentru un control alimentar mai bun și pentru a reduce dependența de produsele procesate, în special în perioada sărbătorilor.
Nutriționistul Mihaela Bilic recomandă eliminarea produselor procesate din dietă și încurajează gătitul acasă ca o metodă de a redobândi controlul alimentar.
Ea subliniază importanța gătitului ca un act de independență față de industriile alimentare, oferind în același timp oportunitatea de a investi în sănătatea proprie și a celor dragi. În perioada sărbătorilor, Bilic îndeamnă oamenii să pregătească acasă bunătățile preferate.
Ce spune nutriționistul Mihaela Bilic
Eliminați produsele procesate din viața voastră, este singura cale de a redobândi controlul alimentar. Să gătești sau să nu gătești, asta-i întrebarea?
Să gătești câteva seri pe săptămână, sau doar în weekend, preparate pe care altfel le-ai putea cumpăra, înseamnă un vot. Un vot împotriva semipreparatelor.
Să gătești de plăcere e o declarație de independență față de corporațiile care încearcă să ne ușureze viața, să ne inducă mereu nevoia de a consuma. Gătitul ne oferă șansa de a investi direct în noi și în cei pe care iubim.
Nu există o activitate mai puțin egoistă, o muncă mai puțin plictisitoare și un timp mai puțin irosit decât atunci când prepari ceva delicios și hrănitor pentru cei dragi. Vine perioada sărbătorilor de iarnă, gătiți în casă toate bunătățile la care vă poftește inima!
Citește și:
Ești în luptă cu kilogramele? Nutriționistul detaliază o strategie de slăbire
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp