De ce sunt ciupercile super-alimente
De ce sunt ciupercile super-alimente
11 Jan, 2020 00:00
ZIUA de Constanta
2355
Marime text
Ciupercile comestibile au o multitudine de beneficii pentru sănătatea noastră, scrie antena3.ro.
Tot mai multe cercetări arată că aestea ar putea intra, cu uşurinţă, în categoria super-alimentelor, alături de broccoli şi afine, scrie antena3.ro.
Principalele lor beneficii sunt reducerea riscului de boli de inimă şi cancer, spun specialiştii.
Ciupercile sunt sarace in calorii, 100 de grame continand doar 25 de calorii, potrivit clicksanatate.ro. Datorita nutrientilor pe care ii contine, au rolul de a feri organismul de boli si anemii.
In primul rand, trebuie sa mananci ciuperci la toate cele trei mese principale ale zilei.
Fie ca le fierbi la abur ori la cuptor sau pe gratar, important este sa nu le combini cu carne grasa sau cu alte grasimi. Poti face supa crema, salate, garnituri.
Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii