Păducelul ajută digestia
Păducelul ajută digestia
03 Dec, 2014 16:20
ZIUA de Constanta
2896
Marime text
Păducelul este un arbust din familia trandafirului, originar din Europa. Conţine substanţe active cu proprietăţi antioxidante, care împiedică acţiunea radicalilor liberi. Fructele de păducel sunt folosite pentru a trata angina pectorală, problemele sistemului circulator, aritmia cardiacă, dar şi tulburările de somn. De asemenea, păducelul protejează vasele sanguine de formarea cheagurilor, scade nivelul colesterolului şi ajută digestia.
Păducelul are capacitatea de a calma angina, durerea în piept, determinată de faptul ca inima primeşte mai puţin oxigen decât are nevoie, fiind, în multe cazuri, un simptom al bolii coronariene. Păducelul are un efect soporific, fiind folositor celor care se confruntă cu insomnie, deoarece induce o stare de relaxare, atunci când este consumat proaspăt, sub formă de infuzie. Fructele de păducel sunt un bun adjuvant în procesul de ardere a grăsimilor.
Păducelul are capacitatea de a calma angina, durerea în piept, determinată de faptul ca inima primeşte mai puţin oxigen decât are nevoie, fiind, în multe cazuri, un simptom al bolii coronariene. Păducelul are un efect soporific, fiind folositor celor care se confruntă cu insomnie, deoarece induce o stare de relaxare, atunci când este consumat proaspăt, sub formă de infuzie. Fructele de păducel sunt un bun adjuvant în procesul de ardere a grăsimilor.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii