Păpădia, un remediu natural pentru ficat
Păpădia, un remediu natural pentru ficat
30 Nov, 2014 11:53
ZIUA de Constanta
1932
Marime text
Păpădia conţine, printre altele, vitamine, fier, potasiu, magneziu şi zinc. Întreaga plantă - rădăcină, tulpină, frunze, florile galbene - poate fi folosită pentru diferite stadii de îmbolnăvire ale ficatului. Datorită conţinutul de potasiu, păpădia contribuie la reglarea tensiunii arteriale. Ceaiul de păpădie curăţă organismul, reduce durerile reumatice, elimină metalele grele din ţesuturi şi favorizează dizolvarea pietrelor de la rinichi.
Preparatele din păpădie - ceai, tinctură sau pulbere – sunt indicate şi persoanelor care suferă de gută. Deoarece păpădia are efecte diuretice şi detoxifiante puternice, ceaiul de păpădie este recomandat în curele de slăbire. Acesta arde grăsimile şi depunerile din stomac. Nu se recomandă consumul a mai mult de trei căni de ceai pe zi, din cauza efectului diuretic care poate duce la deshidratare.
Preparatele din păpădie - ceai, tinctură sau pulbere – sunt indicate şi persoanelor care suferă de gută. Deoarece păpădia are efecte diuretice şi detoxifiante puternice, ceaiul de păpădie este recomandat în curele de slăbire. Acesta arde grăsimile şi depunerile din stomac. Nu se recomandă consumul a mai mult de trei căni de ceai pe zi, din cauza efectului diuretic care poate duce la deshidratare.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii