Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 14 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima clinică de detoxifiere din sud-estul României, Radius Detox Constanța și-a deschis ușile (FOTO+VIDEO)

ro

13 Oct, 2024 17:00 623 Marime text
  • Clinica Radius Detox Constanța este situată pe bulevardul Ferdinand nr. 47
  • Alături de invitați de seamă, medici și pacienți, dr. Nicoleta Vîrlănuță și prof. dr. Elena Șapte au ținut discursurile de deschidere ale clinicii de la malul mării, unde s-a transmis cu empatie dorința pură de a aduce liniște printre oamenii care nici nu știu cât de mult au nevoie de terapii care să îi mențină într-un stil de viață sănătos
 
Prima clinică de detoxifiere din sud-estul României, Radius Detox Constanța și-a deschis ușile vineri, 11 octombrie 2024, în cadrul unui eveniment de inaugurare alături de cei mai buni specialiști în terapiile alternative antiaging și nu numai.


 
Clinica este situată pe bulevardul Ferdinand nr. 47 din Constanța, ușor de găsit de oamenii interesați de o varietate de terapii ce aduc o stare generală de bine, unde prevenția și grija de sine sunt cuvinte cheie pentru o recalibrare fizică  și mentală.
 
Înainte de startul evenimentului, am vorbit cu ownerul clinicii, medic de profesie, dr. Nicoleta Vîrlănuță, care ne-a povestit că toată experiența personală a lăsat un impact atât de puternic că a simțit nevoia să aducă acest mod de evadare din bula stresantă în care trăiesc oamenii din acest secol și așa a luat naștere clinica Radius Detox Constanța.


 
„Vom face deschiderea oficială a clinicii Radius Detox. Este prima clinică detox din SE României. Este un concept unic. Am hotărât să aducem acest concept în urma experienței trăite. Totul a pornit de la partea emoțională.


 
Avem servicii în clinică precum hidrocolonoterapie, partea de ozonoterapie, autohemoterapie majoră, ozonoterapia transdermală și avem și partea de kinetoterapie. Avem doi kinetoterapeuți care se ocupă de problemele pacienților. Cu ce venim nou? Vor fi terapiile antiaging, care vor avea o întreagă echipă de medici care se vor ocupa de terapiile antiaging personalizate. Este o clinic și pentru femei, cât și pentru bărbați, de fapt tuturor persoanelor de peste 25 de ani”, a punctat dr. Nicoleta Vîrlănuță, owner al clinicii Radius Detox din Constanța. 


 
Alături de invitați de seamă, medici și pacienți, dr. Nicoleta Vîrlănuță și prof. dr. Elena Șapte au ținut discursurile de deschidere ale clinicii de la malul mării, unde s-a transmis cu empatie dorința pură de a aduce liniște printre oamenii care nici nu știu cât de mult au nevoie de terapii care să îi mențină într-un stil de viață sănătos. Totodată, știința a evoluat, iar tratamentele antiaging devin din ce în ce mai accesibile, ceea ce înseamnă că această clinică va oferi celor care doresc tratamente antiîmbătrânire personalizate, având alături cadre medicale din domenii diverse pentru a putea să fie cât se poate de eficiente.


 
Radius Detox a luat naștere datorită unei experiențe trăite, a luat naștere în mai puțin de un an. Este un vis, o idee devenită realitate. Este o clinică unică în Constanța și SE României. A pornit dintr-un singur concept, din hidrocolonoterapie, unde eu am cunoscut mai multe persoane, unde și doamna doctor profesor Elena Șapte, care mi-a fost profesor în facultate la anatomie, și întâlnindu-ne, ne-am dat seama că avem aceleași vise. De ce să nu funcționăm împreună? Vom începe să facem niște concept noi – niște terapii antiaging personalizate”, a spus în deschiderea evenimentului de lansare a clinicii Radius Detox, CEO-ul companiei, dr. Nicoleta Vîrlănuță.
 


„Mă numesc Elena Șapte, sunt profesor universitar la Facultatea de Medicină și am profesat aproape 30 de ani și în Spitalul Județean. În 2019 mi-am dat demisia pentru că nu mai puteam suporta suferința umană, bolile au devenit din ce în ce mai grave din cauza condițiilor de trai. Oamenii ajungeau la terapie în ultima fază, când, practic, nu mai aveai ce să  le faci. Motivul pentru care am renunțat la spital a fost unul emoțional, era prea mare presiunea. Am luat o pauză de doi ani. Timp în care m-am gândit că vreau să merg pe prevenție, nu pe tratament, pentru că este mult mai important să previi o boală și mult mai ieftin decât să o tratezi. Ne propunem ca în acest centru să aducem niște terapii antiaging pentru că procesul fiziologic de îmbătrânire al organismului este firesc, dar ultimele cercetări și studii arată că putem cu anumite preparate injenctabile să aducem în organism produșii care se reduc odată cu vârsta”, a precizat doctor profesor Elena Șapte.


 
Daniel Moraru, președintele UNPR-RSE, a fost prezent la evenimentul de deschidere, iar activitatea lui în mediul de afaceri l-a împins oarecum să aibă nevoie de diverse terapii și susține activitatea clinicii de la Constanța, chiar recomandându-le oamenilor de afaceri să calce pragul clinicii pentru a uita, măcar preț de o oră, de stresul cotidian.
 


„În această clinică, a reunite mai multe specialități ale medicinei alternative. Sunt avizat să vorbesc în calitate de pacient. De multe ori ma călătorit și am beneficiat de acest tip de serviciu medical. Mă bucur că în Constanța avem, în sfârșit, o clinică cu o astfel de specialitate. O recomand tuturor antreprenorilor, din sfera din care provin și eu, pentru că noi, ca de altfel mulți români, trăim într-un mediu de viață încărcat și stresant, și atunci aceste tratamente ne aduc pe linia de plutire. Această clinică a făcut investiții și sunt convinși că specialiștii vor obține rezultate pe măsură. Îi felicit și le urez succes”, a punctat Daniel Moraru, președintele UNPR-RSE.
 


Serviciile oferite de clinica Radius Detox Constanța sunt: hidrocolonoterapie, ozonoterapie intravenoase, ozonoterapie trandermică (capsulă de ozon), ozonoterapie intrarectală și intravaginală, crioterapie, kinetoterapie, masaj terapeutic și de relaxare, detoxifiere cu vitamine perfuzabile.
 


 
Citește și

Investiții noi de 13 miliarde de lei în infrastructura de sănătate. Anunțul ministrului Sănătății
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii