Rucola contribuie la eliminarea kilogramelor în plus
Rucola contribuie la eliminarea kilogramelor în plus
27 Nov, 2014 12:52
ZIUA de Constanta
1456
Marime text
Consumată frecvent, rucola este utilizată în gastronomie şi fitoterapie. Are o aromă puternică, un conţinut caloric mic şi proprietăţi antioxidante, stimulente, anticancerigene şi antimicrobiene. Apără organismul în perioadele de tranziţie între sezonul rece şi cel cald, regularizează nivelul colesterolului în sânge, contribuie la eliminarea toxinelor şi a radicalilor liberi. De asemenea, oferă energie şi putere organismului.
Deoarece este o sursă importantă de betacaroten, luteină şi zeaxanthină, rucola îmbunătăţeşte vederea şi sănătatea ochilor, pe care îi protejează împotriva efectelor dăunătoare ale stimulilor externi. Rucola este săracă în calorii şi poate fi consumată în cantităţi mari de persoanele care doresc să slăbească. Mai mult de atât, oferă senzaţia de saţietate şi stimulează digestia.
Deoarece este o sursă importantă de betacaroten, luteină şi zeaxanthină, rucola îmbunătăţeşte vederea şi sănătatea ochilor, pe care îi protejează împotriva efectelor dăunătoare ale stimulilor externi. Rucola este săracă în calorii şi poate fi consumată în cantităţi mari de persoanele care doresc să slăbească. Mai mult de atât, oferă senzaţia de saţietate şi stimulează digestia.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii