Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:18 23 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sănătate Alimente ce ajută la eliminarea toxinelor

ro

16 Mar, 2016 00:00 1753 Marime text
Consumul anumitor alimente ajută la curăţarea organismului de toxine în mod natural. Fasolea verde, de exemplu, ajută la eliminarea toxinelor şi la potolirea setei. Ovăzul relaxează intestinele, stimulează mişcările intestinale şi curăţă organismul de toxine. Totodată, orezul brun integral este bogat în fibre dietetice, absoarbe bine apa şi grăsimea, oferind o senzaţie de saţietate. Acest orez reglează activitatea sistemului digestiv şi ajută la curăţarea organismului de toxine. Fasolea roşie poate stimula mişcările peristaltice ale intestinului, vindecă constipaţia şi induce diureza.
 
Şi morcovii neutralizează toxinele. Cei proaspeţi detoxifică mai eficient organismul şi relaxează intestinele. De asemenea, sucul de morcovi, în care s-a adăugat miere şi suc de lămâie, potoleşte setea şi favorizează detoxifierea. Ceapa, la rândul ei, favorizează digestia şi stimulează procesul de digestie. Ea este bogată în sulf, care, în combinaţie cu proteinele, este foarte utilă pentru ficat, distruge toxinele acumulate în organism şi contribuie la eliminarea lor.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii