Sănătate Tărâţele de grâu, recomandate pentru ameliorarea mai multor afecţiuni
Sănătate: Tărâţele de grâu, recomandate pentru ameliorarea mai multor afecţiuni
08 Mar, 2015 14:15
ZIUA de Constanta
1422
Marime text
Tărâţele de grâu, obţinute din coaja bobului de grâu, reprezintă o sursă importantă de vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9 şi E. De asemenea, ele conţin betacaroten, aminoacizi graşi esenţiali, carbohidraţi, minerale, precum magneziu, potasiu, sodiu, sulf, siliciu şi mangan, fibre vegetale, glucide, acizi nucleici şi proteine. Tărâţele au efect antimicrobian, antiinflamator, emolient - în special pentru stomac şi intestine -, laxativ, nutritiv, reconfortant, remineralizant şi tonic.
Tărâţele de grâu sunt indicate în afecţiunile endocrine (reglează glandele datorită conţinutului mare de minerale, aminoacizi şi vitamine), în anemie, diabet zaharat, obezitate, afecţiuni neurologice şi ale sistemului neuro-vegetativ, arteroscleroză, afecţiuni digestive şi ale ficatului, colită, constipaţie cronică, hemoroizi, cistită, retenţie urinară, laringită, rahitism şi depresie nervoasă. Apa de tărâţe este utilă pentru anemii şi boli nervoase.
Tărâţele de grâu sunt indicate în afecţiunile endocrine (reglează glandele datorită conţinutului mare de minerale, aminoacizi şi vitamine), în anemie, diabet zaharat, obezitate, afecţiuni neurologice şi ale sistemului neuro-vegetativ, arteroscleroză, afecţiuni digestive şi ale ficatului, colită, constipaţie cronică, hemoroizi, cistită, retenţie urinară, laringită, rahitism şi depresie nervoasă. Apa de tărâţe este utilă pentru anemii şi boli nervoase.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii