Bacaro Port – restaurantul ce te introduce într-un peisaj portuar englez (galerie foto)
Bacaro Port – restaurantul ce te introduce într-un peisaj portuar englez (galerie foto)
23 Sep, 2013 00:00
ZIUA de Constanta
12459
Marime text
![](/static/www_v2/img/logo.jpg)
![](images/stories/2013/09/23/pics/Baccaro_Port_restaurant_Baccaro_Ziua_de_Constanta_F.jpg)
![](https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2013/09/23/pics/Baccaro_Port_restaurant_Baccaro_Ziua_de_Constanta_F.jpg)
De cum te apropii de restaurant, culorile deschise, marine, pe care decorul le-a adoptat întru totul, îţi stârnesc curiozitatea. Pereţii sunt transformaţi în ferestre imense, fapt ce conferă localului o luminozitate aparte. Decoraţiunile sunt până şi pe părţile laterale şi par o improvizaţie, ca o joacă de copii.
Interiorul este aranjat până la ultimul detaliu: feţe de masă în carouri cu alb şi albastru, scaune din aceeaşi poveste, cuier decorat cu pălării de marinar şi comandant de vas, mini-vaze cu flori acoperite în pânză de sac şi bicicleta vintage cu un coş cu flori pe ghidon, sunt amănunte ce îţi atrag atenţia de cum intri.
Minunate sunt şi arcadele de flori care se găsesc de o parte şi alta în interiorul restaurantului.
Până şi meniurile au aceeaşi temă: marginea fiecărei file este decorată cu obiecte ce aparţin câmpului semantic al mării.
Preparatele culinare sunt pe măsură şi sunt adaptate pentru orice moment al zilei. De exemplu, găseşti aici preparate pentru micul dejun: omleta tradiţională la 12 lei, somonul și ouăle la cuptor costă 19 lei, iar omleta cu fructe de mare este la preţul de 14 lei.
![](https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2013/09/23/pics/Baccaro_Port_restaurant_Baccaro_Ziua_de_Constanta_2.jpg)
Servirea a fost excelentă, chelnerii au fost foarte prompţi şi drăguţi. Şi chiar dacă preţurile sunt destul de ridicate, serviciile, gramajul, ambianţa, consistenţa şi ingredientele merită toţi banii.
Bacaro Port funcţionează potrivit Registrului Comerţului pe firma S.C. FILA S H S.R.L. şi este administrată de Soare Florica Dorina în parteneriat cu Soare Aurelian. Managerii restaurantului se numesc Toader Alexandru şşi Soare Alexandra.
Informații utile
Facebook: https://www.facebook.com/BacaroPort
Pentru rezervări: 0743 183 990
Instagram: bacaroport
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii