Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:21 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chips-uri homemade şi ciocolată caldă cu bezele, cele mai populare preparate de la London Pub

ro

12 Oct, 2013 00:00 9702 Marime text
London Pub este singurul local cu specific londonez din Constanţa şi, se pare, a fost o idee foarte bună – agreată de constănţeni. Acest lucru se observă prin numărul mare de clienţi pe care localul îi are în timpul săptămânii!
 
Situat pe strada Ecaterina Varga nr. 17, primul pub londonez nu beneficiază de o vizibilitate fantastică. Totuşi, are destul de mulţi clienţi şi nu mai mult de un an de la deschidere. Restaurantul a devenit popular tocmai cu preparatele cu specific. Unele dintre cele mai populare şi delicioase preparate sunt cheeseburgerii şi chipsurile homemade. Burgerii sunt, de fapt, două porţii care includ cartofi prăjiţi şi costă doar 18 lei. Ciocolata caldă cu bezele costă 8 lei şi, sincer, este bună ca un desert  - deci merită şi mai mult!
Preţurile destul de mici vă oferă un motiv în plus să reveniţi. Un alt motiv ar fi decoraţiunile. Nu toate se încadrează în aerul Londrei, dar majoritatea sunt aranjate cu bun gust. Mi-au plăcut şi tablourile foarte mult, dar şi cărţile care conferă o atmosferă boemă. Niciun detaliu nu este lăsat la voia întâmplării.
Până şi în ţinutele ospătarilor se regăsea steagul Regatului Unit : unul dintre ei avea emblema pe blugi.
Servirea a fost impecabilă, iar nota de plată a venit într-un pahar de whiskey.

În timpul verii, restaurantul are şi o terasă foarte interesantă. Un alt aspect care merită menţionat este că London Pub este perfect pentru ieşirile cu mai mulţi prieteni: au un fel de separeu aranjat cu locuri pentru aproximativ 20 de persoane.
Lucruri prea multe nu avem de spus, ne-a plăcut şi acordăm nota 9 localului.
 
Informaţii utile:
Facebook: https://www.facebook.com/LondonsPub
Program: Duminică – Joi : 8.30 – 02.00; Vineri şi Sâmbătă 08.30 – 05.30
Rezervări: 0737546662, 0341417190 sau londonspridepub@gmail.com
Se poate plăti cu Visa, American Express şi MasterCard
 
Conform Registrului Comerţului, London Pub funcţionează pe societatea S.C. FIRST PUB SRL şi este administrată de LAURENŢIU ŞTEFAN CĂRBUNARU.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • joe 13 Oct, 2013 12:23 Ma baieti, cat costa o bere? Cat costa o apa? Cat costa un suc? Luati-o mereu cu preturile astea!