Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Epava sau cum să minţim „poporul” cu Facebook-ul

ro

24 Oct, 2013 00:00 3765 Marime text
La restaurantul Epava, nimic nu este cum pare. PR-ul anunţă evenimente care nu au loc!
 
Despre localul Epava am mai auzit, am mai fost o dată acum trei ani şi de atunci s-au schimbat multe. De la administratorii restaurantului, până la modul de a face marketing.
Am fost foarte dezamăgiţi să aflăm că pe contul de Facebook localul Epava a promovat un eveniment care nu a avut loc - se anunţa o seară de karaoke şi un concert susţinut de George Călin. Nu s-a întâmplat nimic din tot ceea ce era scris.
În rest, nimic nu ne-a făcut să ne schimbăm părerea. Preţurile sunt acceptabile, o bere costă 7 lei, un cocktail în jur de 17 lei şi un martini este 8 lei.

Mâncarea primeşte recomandări bune, nu doar de la noi ci şi de la ceilalţi clienţi: în special pentru porţiile mari şi gustul bun pe care îl au preparatele.
Vă recomand să mâncaţi desertul aici, este foarte bun, oricare dintre ele.
Servirea nu ne-a dat pe spate, a fost de 7.
Mi-au plăcut cele câteva decoraţiuni cu trimitere la navigaţie. Aş fi fost mai încântată dacă erau mai multe, ar fi dat chiar bine.
Oricât de în regulă ar fi fost restul serviciilor şi mâncarea, tot am rămas cu un gust amar pentru marketing-ul prost făcut al celor de la Epava.

Per total, nu vă recomand să mergeţi nici dacă nu mai e vreun alt local deschis în zonă. Atitudinea lipsită de respect faţă de clienţi ce reiese din promovarea în reţelele sociale a unui eveniment ce nu are loc, în realitate, merită să fie prezentată ca atare.
Noi acordăm nota 6 localului.
 
Conform Registrului Comerţului restaurant Epava funcţionează pe societatea SC DEO DEZ D&G SRL şi este administrată de NICOLAE DORIN DOICIU.
 
INFORMAŢII UTILE:
FACEBOOK: https://www.facebook.com/pages/Epava-pub-bistro/361224600627158
REZERVĂRI: 0732 973 778
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii