Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La restaurant Zodiac, mai mult durează până îţi aduce nota! (galerie foto)

ro

27 Mar, 2014 00:00 9294 Marime text
Restaurant Zodiac intră în componenţa hotelului cu acelaşi nume, situat pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu în zona Cireşica.
Încep prin a spune că mi-a displăcut în totalitate. Spaţiul arăta ca o recepţie cu 2 - 3 mese în plus, iar salonul de jos era rezervat pentru o conferinţă. Din cele maxim 10 mese existente, 5 aveau rezervare, iar cele rămase erau dispuse tare ciudat. Dacă ar fi fost ocupate toate, mai-mai că ai fi luat masa cu oameni total necunoscuţi. Lăsând la o parte aranjamentul, nici servirea nu a compensat. Mai mult, am stat mai bine de 20 de minute să ne vadă şi să ne aducă nota de plată. Să nu mai contorizăm nici timpul pe care l-am aşteptat să ne aducă preparatele sau atitudinea ospătarului faţă de noi şi nu numai. Mâncarea a venit separat, cu o distanţă de 10 minute între comenzi, ceea ce este inadmisibil. Am observat că unul dintre clienţi s-a plâns de un preparat, iar personalul nu a avut nicio atitudine prin care să încerce să remedieze greşeala. Chiar dacă preţurile nu sunt mari la mâncăruri şi cu aproximativ 40 de lei puteţi servi supă/ciorbă, felul întâi, o salată şi ceva de băut, tot nu v-aş recomanda acest local. Sper că, poate-poate, la vară, va fi mai bine.
 
Conform Registrului Comerţului, restaurantul Zodiac funcţionează pe societatea SC Atlantida Grama SRL, ai cărei asociaţi sunt Corina Aurora Barbu, Nicuşor Barbu şi Rodica Dragomir. Această societate a avut în anul 2012 o cifră de afaceri de 1.587.867 de lei şi 18 salariaţi, iar în anul 2011 - 1.372.692 de lei şi 15 angajaţi. Nicuşor Barbu are calitatea de administrator al firmei şi mai este implicat în Dobrogea Coop - Societate Cooperativă (mandat administratori expirat, mandat cenzori expirat), Mistral Dreher SRL (radiată) şi RomCom Int SRL (radiată).
 
Informaţii utile
Adresa: bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 184B;
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Hotel-Restaurant-Zodiac/180536945291617
Contact: 0241.517.051;
Site: http://hotelzodiac.ro/
Wi-fi: da;
Parola: zodiac148.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii